Home / Лични финанси / Безлихвени кредити онлайн

Безлихвени кредити онлайн

Съществуват ли наистина безлихвени кредити или това е поредният трик за привличане на клиенти? Нека видим. Постоянно сме заливани от реклами, които твърдят, че определени финансови институции са склонни да ни отпуснат заем, който можем да върнем без да дължим задължителната иначе лихва, за това, че сме използвали чуждите пари за свои нужди.

Обикновено сме свикнали да мислим за такива заеми като за помощ от роднини и приятели, които са склонни да ни услужат с определени суми без да търсят от това допълнителни облаги. И изведнъж същата услуга ни предлагат и специализирани в даването на кредити платформи. Наистина звучи смущаващо, но само на пръв поглед.

Истината е проста. Безлихвен кредит до заплата можете да получите и това не е някакъв мит или пък скрита измама. Модерните онлайн платформи за бързи кредити са добавили тази услуга като част от рекламните си кампании. По този начин те привличат интерес и оттам – повече клиенти. Ако например се нуждаете от дребна сума, която не надвишава 600-1000 лв. и имате готовност да я възстановите напълно в рамките на месец, тогава можете да се възползвате от различните финансови предложения, с които интернет е препълнен. Да, това ще бъде абсолютно безлихвен заем и тези, които са склонни да ви го осигурят няма да ви вземат дължими лихви за този, така наречен гратисен период. Трябва обаче да бъдете много внимателни с крайния срок. Ако се забавите с погасяването на кредита си и не изпълните изискванията в посочения срок ще ви бъдат начислявани лихви. Така кредит с 0 лихва ще се превърне в стандартен заем. За това е добре винаги да изчислявате доходите си във връзка с това дали ще имате възможността да го изплатите.

Това е част от рекламните прийоми, които масово се използват за привличане на лоялни клиенти.

Използвайки веднъж услугите на конкретната финансова платформа, вие вече се запознавате по-детайлно с нейната работа и възможностите, които предлага. А точно това е целта. Тъй като в живота всичко е относително, финансовата ни стабилност не прави изключение и винаги ще настъпи момент, в който вие ще се нуждаете от допълнителни средства по определен повод. И тогава, ако веднъж вече сте се възползвали от услугите на определената платформа, най-вероятно бихте се обърнали отново пак точно към нея. Ето на това разчита кредиторът, който е склонен да ви отпусне бърз безлихвен кредит за срок от 30 дни.

Безлихвените бързи кредити са чудесен начин да получите спешно финансиране за нула време. Процедурата по кандидатстване е изключително лесна и обикновено можете да я извършите напълно онлайн, дори и през своя телефон. Огромната популярност на този вид кредитиране идва и именно от това, че е най-икономичния начин за получаване на бързи пари. Трябва да обърнете внимание, че в повечето случаи този тип кредитиране е възможно при първото теглене на заем, т.е. за нови клиенти на компанията.

Източник: vsichki-krediti.com

About tech

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *